Johan Duijst

Wordt hier geld verdiend en hoe is het met de hygiëne gesteld? Dat zijn de twee vragen die Johan zichzelf stelt als hij met z'n gezin een restaurant bezoekt. “Beroepsdeformatie” zegt hij met een brede lach op zijn gezicht. Johan werkte dertien jaar in de accountancy, drie jaar als Controller EMEA bij een internationaal ICT bedrijf en nu alweer tien jaar als Manager Finance & Operations bij Uniqcare in Tiel, facilitator op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Lees verder

Michel Dams

Michel is een marineman. Het is ruim 25 jaar geleden, maar de uitstraling heeft hij nog steeds. Het laatste jaar diende hij op Curaçao, “een tropisch paradijs.” Toen kwam hij terug naar Nijmegen en is nooit meer weggegaan. Dichtbij familie en vrienden, dat is hem veel waard. Op vrijdagavond biljarten met zijn zwager, zonder dat is de week niet compleet. Sinds vorig jaar werkt hij als sales manager bij Uniqcare, in Tiel.

Lees verder

Ernst-Jan van der Graaf

“Ik ben een bouwer.” Ernst-Jan komt uit Goirle, de poort naar België in de volksmond. Daar heeft hij z'n hele leven gewoond. Werken doet hij sinds 2014 in Tiel, bij Uniqcare. Als algemeen directeur en zo'n 50 á 60 uur per week. “De rest van de tijd is voor m'n gezin” zegt hij beslist. “Ik zie mensen in mijn omgeving helemaal opgaan in hun werk, 80 uur per week of meer. Dat heb ik nooit gedaan, daar betekenen m'n vrouw en vier kinderen te veel voor.”

Lees verder