Spring

Mensen maken het verschil, zeker bij Spring. Dit zijn de verhalen in 400 woorden van Peet van Laar en Mieke van der Hamsvoort:

Mieke van der Hamsvoort

28-03-2019

“We versterken elkaar. Peet springt uit een vliegtuig en denkt onderweg, heb ik eigenlijk wel een parachute...? Ik heb daar ruim van tevoren over nagedacht.” Mieke is de bedachtzame van de twee. Samen vormen ze Spring. “We helpen mensen en teams het beste uit zichzelf te halen.” Spring als je 't lef hebt, dat is hun motto. Ze gaan niet voor half werk. “Ik kom uit een dorp. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, zo ben ik opgevoed. Daar heb ik me echt van los gevochten.”

Lees verder

Peet van Laar

28-03-2019

“We versterken elkaar. Ik spring uit een vliegtuig en denk onderweg, heb ik eigenlijk wel een parachute...? Mieke heeft daar ruim van tevoren over nagedacht.” Peet is de onstuimige van de twee. Samen vormen ze Spring. “We helpen mensen en teams het beste uit zichzelf te halen.” Spring als je 't lef hebt, dat is hun motto. Ze gaan niet voor half werk. “Ik ben altijd anders geweest, als kind al. Mijn moeder was zeventien en wilde trouwen, zwanger worden van mij was een stok achter de deur voor haar ouders.”

Lees verder