Spaarneduin Makelaars

Mensen maken het verschil, ook bij Spaarneduin Makelaars. Dit zijn de verhalen in 400 woorden van Eric Weijers, Caroline de Wilde en Jos Steetskamp:

Caroline de Wilde

05-05-2018

“Ach, het is gewoon een geweldige gozer” zegt Caroline met een twinkeling in haar ogen. Ze heeft 't over Eric. Haar wederhelft, zakelijk en privé. Samen met Jos vormen ze het team van Spaarneduin Makelaars. Dat is heel lang anders geweest. Na de hotelschool ging Caroline werken bij uitzendbureau Randstad, als intercedent, dat werk heeft ze 20 jaar met veel plezier gedaan.

Lees verder

Jos Steetskamp

03-05-2018

“Ja inderdaad, een huiskamergevoel. De buurvrouw komt langs om melk te lenen en bij mooi weer staat de voordeur lekker open.” Jos werkt hartje Vijfhoek bij Spaarneduin Makelaars, al 11 jaar. “Met plezier, ik zou niet anders willen.” Ooit werkte ze in de zorg. “Met verstandelijk gehandicapten. Oh nee, zo mag je ze niet meer noemen.” Dat werk heeft ze een aantal jaar gedaan en toen was 't klaar. De werkdruk was groot en de omstandigheden voor patiënten slecht geregeld. “Dat begon me dwars te zitten.”

Lees verder

Eric Weijers

24-03-2018

Hij leerde het vak bij Makelaar van Wonderen, de vader van zijn eerste vrouw. De teller staat nu op vrouw nummer drie. Caroline, daar blijft hij bij. “Kijk daar hangt ze, ze heeft een bezichtiging.” Eric wijst gelukkig naar haar foto in het etalageraam. Een paar meter verderop zit Jos achter haar computerscherm, zij maakt het team van Spaarneduin Makelaars compleet. “Al 11 jaar en daar komt niemand meer bij. Drie past in de ruimte én de taken zijn prettig verdeeld. De dames doen de bezichtigingen en ik liever niet :)”

Lees verder