Perry van Beek

Mister Linkedin. Opgegroeid in Waalre en vanuit het Brabantse is hij de wereld overgegaan. Eerst naar een internaat in Engeland, vervolgens via Groningen naar Duitsland. Als verkaufer heeft Perry in zijn bloedrode Audi 80 heel Europa gezien, “100.00 km per jaar was heel gewoon.” Onderweg eerst bedrijfskeukens en daarna hekwerken verkopen. “Old school selling, prospects uit de Gouden Gids en scheuren maar.”

Sunset Boulevard in Hollywood

Zijn ogen beginnen te glimmen als hij over die periode vertelt, dat blijft zo tijdens ons hele gesprek. Van Europa naar Amerika was een volgende stap. Gewoond en gewerkt in New York en Los Angeles. Zijn woonadres, aan de Sunset Boulevard in Hollywood, klonk als een jongensdroom maar bleek in 't echt een vreemde plek. Orlando was de volgende halte. Een fantastische tijd, maar sinds 2000 is hij met vrouw en kinderen gelukkig terug in Nederland, Bloemendaal om precies te zijn.

Een volgepakt theater DeLaMar

Als man van de wereld heeft hij een neusje voor opportunities, toch kwam Linkedin begin 2009 volslagen onverwacht. Of hij een workshop over Linkedin kon geven, voor zo'n vijftien man. Dat werden er zestig en nu spreekt hij in binnen- en buitenland, regelmatig voor groepen van 2.000 man. Laatst stond hij met kriebels in zijn buik op het podium van een volgepakt theater DeLaMar.

Linkedin heeft 'm veel gebracht

Spreken heeft zijn hart gestolen en gaat hem makkelijk af. Dat doet hij overigens ook online. Met webinars, een-op-een of voor een groep. Deelnemers kunnen het webinar online volgen en terugkijken. Perry vertelt het met een lach en oogt gelukkig, Linkedin heeft 'm veel gebracht. Daarnaast werkt hij aan een boek, neemt de tijd voor zijn gezin en gaat op stap met vrienden, mannendingen doen.

No dicks allowed!

De toekomst? Hij heeft iemand in dienst. Een jonge hond, die leert hij het vak. Voor zichzelf kijkt hij naar persoonlijke groei. Zich als spreker verder ontwikkelen, naar een nog hoger niveau. “Linkedin is een middel, wil je het goed gebruiken dan moet je jezelf durven zijn. Mensen helpen, kennis delen. Dat zal de boodschap altijd zijn.” Waar Perry het voor doet? Een rijk leven, applaus en onder de mensen zijn. Full power gas geven, but - en dat is belangrijk - “no dicks allowed!”