Haarlemse gezichten in een magazine

22-05-2018

Alsjeblieft! Een verzameling Haarlemse gezichten gebundeld in een magazine. Gratis af te halen bij Spaarneduin Makelaars, Cramer Accountants en Stoelman Papierrecycling. Zolang de voorraad strekt. Je kan natuurlijk ook een afspraak maken voor een interview, dan neem ik een exemplaar van het magazine voor je mee. Of kom naar de NV Haarlem, 18 juni a.s. in de Philharmonie, daar wordt het magazine uitgedeeld.

Lees verder

Haarlemse Ondernemers Prijs

03-04-2018

Leuke klus! Afgelopen week heb ik de drie finalisten voor de Haarlemse Ondernemersprijs 2018 geïnterviewd en een verhaal in 400 woorden over David, Henri en Marcel geschreven. Heren, bedankt voor de interessante gesprekken en veel succes tijdens de verkiezingsavond.

Finalisten Haarlemse Ondernemers Prijs 2018

Lees verder

Per Gezicht doet goede zaken

01-03-2018

Vorige maand stond het verhaal van Constant Lamp op de pagina Goede Zaken van het Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant.  Deze maand is het verhaal van René Nelis aan de beurt.

Lees verder

Per Gezicht, de resultaten

20-02-2018

Leuk zo'n verhaal, maar waarom zou ik dat doen? Het antwoord heeft Johan Duijst van Uniqcare voor me gegeven. Hij heeft zijn verhaal gedeeld via Linkedin en dit is het resultaat na twee dagen:

Lees verder

Je verhaal op Pergezicht.nl

28-12-2017

Nederland werkt. Maar wie ben jij, wat doe je en waarom? Je verhaal in 400 woorden op Pergezicht.nl en gedeeld via Facebook, Twitter en Linkedin. Dat is het aanbod.  En ja, je mag je verhaal ook zelf delen en rechtenvrij op andere plaatsen gebruiken.

Lees verder