Jan Glas

7xuws6d, dat was mijn inlogcode bij Euronet Internet. Ik ging zomer 1994 online en ben niet meer off gegaan. Daar - op internet - heb ik schrijven geleerd. Mijn naam is Jan Glas, een nieuwsgierige copywriter met ruim twintig jaar ervaring.

Internetconsultant

Het persoonlijke zichtbaar maken, dát is mijn doel met Per Gezicht. Daarnaast werk ik als internetconsultant. Veel bedrijven zien internet als een bedreiging, zijn bijna plichtmatig online en blijven doen wat ze altijd hebben gedaan...

Een leuke boterham

Ik zie internet sinds die zomer van 1994 als kans. Per Gezicht is daar een voorbeeld van. Schrijven is een uit de hand gelopen hobby, toch heb ik er de afgelopen jaren een leuke boterham mee verdiend.

Online kansen

Met diezelfde open blik werk ik als internetconsultant. Voor bedrijven die op zoek zijn naar online kansen, een andere marktbenadering of een aanpassing van hun businessmodel. 

Ook voor je verhaal

Bel 0627 072925 en we maken een afspraak. En jazeker, ook voor je verhaal in 400 woorden of een andere schrijfopdracht. De dubbelfunctie copywriter en internetconsultant bevalt prima.