Jan Glas

7xuws6d, dat was mijn inlogcode bij Euronet Internet. Ik ging zomer 1994 online en ben niet meer off gegaan. Daar - op internet - heb ik schrijven geleerd. Mijn naam is Jan Glas, een nieuwsgierige copywriter met ruim twintig jaar ervaring. Ik werk en heb gewerkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast ben ik altijd actief geweest met eigen projecten, zoals nu Per Gezicht.

Tot het eind

Het persoonlijke zichtbaar maken, dát is mijn doel met Per Gezicht. Inmiddels staat de teller op tachtig verhalen. In 400 woorden, die beperking heb ik mijzelf opgelegd. De meeste bezoekers lezen de verhalen op hun mobiel, dan is 400 woorden echt het maximum. De tussenkopjes zijn bedoeld om mensen verder te laten lezen, tot het eind. Dat werkt, de gemiddelde leestijd per verhaal is 2,5 minuut.

In gesprek met mensen

De waarde van de verhalen? Marketing natuurlijk. De verhalen worden gedeeld via social media en op naam gevonden door Google, bijna altijd op de eerste resultatenpagina. Waar Per Gezicht mij brengt? Geen idee. In gesprek met mensen, daar is het me om te doen. Meer weten, over Per Gezicht en de mogelijkheden? Bel 0627 072925 of stuur een e-mail naar jan@pergezicht.nl