Jan Glas

Mensen maken het verschil, om dat zichtbaar te maken ben ik gestart met Per Gezicht. Mijn naam is Jan Glas. Zomer 1994 ben ik als een blok gevallen voor internet. Daar heb ik als marketeer m'n geld verdiend, eerst als conceptontwikkelaar en later als adviseur. “Wat zou m'n vader hiervan hebben gevonden?” dacht ik op de weg terug van weer een adviesgesprek.

Maken dus, maar wat?

Het antwoord wist ik direct. Mijn vader - een echte ambachtsman met twee rechterhanden - zou het niet begrijpen. “Je geld verdienen met alleen maar praten, dat kan 't niet zijn.” En ja, ik was 't roerend met hem eens. Ik ben zelf ook een maker, in m'n hart altijd geweest. Maken dus, maar wat? Dat is schrijven geworden. De uitspraak “ja, maar jij kan schrijven!” van een goede vriend en communicatiespecialist heeft de doorslag gegeven.

Heel graag over mensen

Mijn naam is Jan Glas en ik schrijf. Heel graag over mensen, want zij maken het verschil. Om dat zichtbaar te maken ben ik gestart met Per Gezicht. Waar het me brengt? Geen idee. In contact met mensen, daar is het me om te doen. Bel 0627 072925 en we maken een afspraak voor een interview.