DM Creatieve Communicatie

Mensen maken het verschil, ook bij DM Creatieve Communicatie. Dit zijn de verhalen in 400 woorden van Frans Dielissen en Marco Mok:

Frans Dielissen

07-06-2018

“Reclame was toen nog voodoo, het had iets mysterieus.” Frans mocht van zijn ouders naar de kunstacademie in Den Bosch. “Heel bijzonder in die tijd.” Daarna ging hij aan 't werk op de reclameafdeling van Philips, in zijn geboorteplaats Eindhoven. “Ik verdiende goed, veel meer dan mijn leeftijdgenoten.” Een mooi begin van zijn carrière, maar na een paar jaar ging Frans werken in de Randstad. “Daar gebeurde het en kon ik me verder ontwikkelen.”

Lees verder

Marco Mok

29-05-2018

“Ja, deze foto! Die man ontmoette ik in Tsjaad. Zijn volledige bezit hing in een plastic tasje aan de wand van zijn lemen hut. Toch was hij volmaakt gelukkig en in balans met zijn omgeving.” Marco rijdt om het jaar een paar weken in een truck door Afrika, inmiddels heeft hij alle hoeken van het continent gezien en in november gaat hij weer. “Fantastisch! Het rijden, de mensen én wat ik van hen heb geleerd. Het gaat niet om bezit, maar om wat je van het leven maakt.”

Lees verder