Cramer Accountants

Mensen maken het verschil, ook bij Cramer Accountants. Dit zijn de verhalen in 400 woorden van Sjoerd Moll, Remco de Boer en Peter Vosters:

Peter Vosters

05-03-2018

Hij woont in Oerle, tussen Eindhoven en de Belgische grens. Vlakbij Veldhoven, zijn geboorteplaats. Werken doet Peter in Haarlem, als partner bij Cramer Accountants. Hij begon zijn carrière bij Coopers & Lybrand, nu PWC. Dat bracht Peter en zijn vrouw naar het westen, eerst Purmerend en daarna Limmen. In 2014 verhuisden ze terug, naar hun familie en geboortegrond. Samen hebben ze drie kinderen, twee dochters en een zoon. “Een nakomertje, erg leuk.”

Lees verder

Remco de Boer

19-02-2018

“Ik heb vijf kostuums en ongeveer hetzelfde aantal overhemden, witte. Daar voel ik me prettig in. Geen stropdassen, die knellen.” Remco is partner bij Cramer Accountants en zit lekker in z'n vel. Dat is weleens anders geweest. Zes jaar geleden werd er keelkanker bij hem geconstateerd. Dat heeft de wereld van Remco op z'n kop gezet.

Lees verder

Sjoerd Moll

13-02-2018

Hij speelde in het eerste van FC Castricum, als linksback. “Geen balkunstenaar, maar een fanatieke kuitenbijter. De rechtsbuiten had een slechte aan me, die kwam er echt niet langs!” Voetballen doet Sjoerd niet meer, maar de drive heeft hij nog steeds. Nu als jongste partner bij Cramer Accountants. In Haarlem, aan de Zijlweg. “Een leuke club, ik voel me hier thuis.”

Lees verder