Camiel Lokkerbol

“We kwamen in een paradijs voor ons gevoel, twee jongens en achttien meisjes.” Camiel was vijftien en werd door zijn vader naar een dansschool gestuurd, ga nou gewoon een keer kijken. Hij ging, samen met een vriend, en bleek talent te hebben. Met zijn danspartner Anna is hij zelfs een aantal keer Nederlands Kampioen geweest. “Een geweldige tijd.” Nu is Camiel fiscalist, al acht jaar de jongste partner bij JAN©, getrouwd met Christa én vader van twee kinderen.

machtig interessant

“Wat ik leuk vind aan mijn werk is klanten adviseren. Proactief, zelf het initiatief nemen. Dat doen we bij JAN© door middel van data-analyse. Wat goed is voor de één, kan ook goed werken voor de ander. Ik heb dat zelf geïntroduceerd. Nieuwe technologieën omarmen, kansen pakken. Machtig interessant en ik zie het als mijn taak als jongste partner! We moeten van waarde zijn voor onze klanten en dit is de manier. Een voorbeeld?” Camiel gaat er goed voor zitten.

een echte Lokkerbollenstreek

“We vergelijken data. Welke klanten hebben onlangs een auto aangeschaft, wat zijn de andere overeenkomsten én welk advies kunnen we hen geven. Het is toch mooi als een ondernemer door ons wordt gebeld dat hij geld kan besparen?! Dat wordt doorverteld.” Geen speld tussen te krijgen, Camiel is geboren in Schagerbrug en heeft een nuchtere kijk op zaken. Humor, dat vindt hij ook belangrijk. “Een goeie grap, een echte Lokkerbollenstreek, daar mag ik graag energie in steken!”

een heerlijke omgeving

“Grappen uithalen, dat doe je met vrienden. Hier bij JAN© en thuis met familie.” Mensen spelen een grote rol in zijn leven. “En lekker eten! Ik heb een aantal jaren geholpen bij de organisatie van Haarlemmermeer Culinair. Erg leuk, maar dat is inmiddels alweer een paar jaar geleden. Nu wonen we in Heemskerk, een bewuste keuze. Christa komt daar vandaan, ik ben dichter bij mijn familie in Schagerbrug en het is een heerlijke omgeving, voor ons én voor onze kinderen.”

de Marathon van Rotterdam gelopen

“Na het dansen ben ik gaan hardlopen, dat doe ik zo'n vier keer per week in de duinen bij Heemskerk en één keer per week met een groep in Vogelenzang. Afgelopen maand heb ik de Marathon van Rotterdam gelopen. Geen wereldtijd, het was te warm én ik heb veel om me heen gekeken. Niet erg, dan kan ik mijn PR de volgende keer iets makkelijker verbeteren.” Camiel is trots op wat hij heeft bereikt, bij JAN© en in zijn verdere leven.