Behouden Huis

Mensen maken het verschil, ook bij Behouden Huis. Dit zijn de verhalen in 400 woorden van Bob Rebel en Pieter-Jan Driessen:

Bob Rebel

16-01-2018

“Silicon Valley, daar had ik graag nog heengegaan” en even droomt hij weg. Begrijpelijk want Bob heeft een mentaliteit die daar - in San Francisco - uitstekend past. Misschien komt dat nog, maar nu is zijn focus volledig gericht op Behouden Huis, het bedrijf dat hij met Pieter-Jan Driessen in 2016 is gestart. Het businessmodel is door Bob bedacht en samen hebben ze het verder uitgewerkt.

Lees verder

Pieter-Jan Driessen

11-01-2018

“Ik hou van stripboeken en woon bij m'n moeder, niet echt een openingszin waar je als 26-jarige bij vrouwen veel mee bereikt.” Pieter-Jan zegt het met een lach en toch was het precies wat hij in 2010 tijdelijk deed. Als taxateur van vastgoed had hij vanuit Londen de hele wereld gezien, een geweldige tijd. Zijn moeder zag hij te weinig, dus die band heeft hij na zijn terugkomst in Nederland stevig aangehaald. Inmiddels woont Pieter-Jan met zijn vriendin en twee kinderen in Amsterdam én hij is mede-eigenaar van Behouden Huis.

Lees verder