Wilfred de Groot

“De Franse revolutie? Van 1789 tot 1799.” Wilfred heeft 'iets' met geschiedenis en met cijfers. Van cijfers heeft hij zijn werk gemaakt en over geschiedenis leest hij veel, op dit moment The Sleepwalkers van Christopher Clark. Een reconstructie van de gebeurtenissen in de aanloop naar de Eerste Wereldoorlog. Naar het Nederlands vertaald, maar om zich in de taal te trainen leest Wilfred de Engelstalige versie, dat zegt veel over zijn mentaliteit.

Lees verder

Andre Hoenderdos

“Laatst werd ik gebeld door een ondernemer, al tientallen jaren onze klant. Hij wilde zijn bedrijf verkopen en vroeg om belastingadvies. Graag, want zijn bedrijf was verkoopklaar zonder dat hij het wist. Dat is het mooie van ons vak, meekijken en vooruit denken. Natuurlijk, ik had 't hem al vaker verteld, maar nu werd het actueel.” Andre is partner bij BDO Accountants en brengt ruim 30 jaar ervaring met zich mee.

Lees verder

René Nelis

“Ik werd uitgeloot voor de studie journalistiek, toen ben ik maar aan 't werk gegaan.” Zo is René bij accountantskantoor Walgemoed terechtgekomen. In Haarlem, aan de Fonteinlaan. Nu is hij partner bij BDO Accountants en verantwoordelijk voor 300 medewerkers, in Haarlem en in Amstelveen. Het is vandaag casual friday, René zit er - in jeans en overhemd - ontspannen bij.

Lees verder